Teen mm. yleispsykiatriaan (esim. masennus, ahdistus,unettomuus) psykoterapiaan (esim. Kelaterapia) ja neuropsykiatriaan (esim. ADHD- ja Asperger/autismi- diagnostiikkaan ja hoitoon) liittyviä arvioita.

Etävastaanotto

Etävaastaanotot videolinkin kautta ovat viime vuosina yleistyneet. Tutkimusten mukaan ne toimivat hyvin. Matka-aikaa säästyy ja voi asioida vaikkapa omasta kodista käsin. Kannattaa kuitenkin varata rauhallinen tila vastaanoton ajaksi, ja etukäteen varmistaa, että kamera ja mikrofoni toimivat. 

Videovastaanottoon tarvitaan (tietokoneen lisäksi) vain nettikamera ja mikrofoni + kaiuttimet (tai esim. kuulokemikrofoni). Voit käyttää myös älypuhelinta tai tablettitietokonetta (suosittelen kuulokkeiden käyttöä). Mikäli tulee teknisiä ongelmia, voidaan vastaanottoa toteuttaa myös puheluna.Etävastaanoton aluksi saat sähköpostilla linkin, jolla pääset nettiselaimella kytkeytymään videovastaanottoon.

Etävastaanottoajat sovitaan yhteydenpitolomaketta käyttäen. 

Suuren kysynnän takia en valitettavast pysty tällä hetkellä tarjoamaan etävastaanottoja. Tavallisella vastaanotolla on sen sijaan vapaita aikoja. 

Tavallinen vastaanotto

Voit varata myös tavallisen vastaanottoajan minulle! Katso tarkemmin täältä miten tämä tehdään.